ΓΥΝΑΙΚΑ

8 μικρά μυστικά που θα φέρουν την άνοιξη στο δωμάτιό σου

8 μικρά μυστικά που θα φέρουν την άνοιξη στο δωμάτιό σου

Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι!

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης είναι εδώ και η χαρά μας δεν κρύβεται. Μπορεί τυπικά η εαρινή ισημερία να είναι στις 20 Μαρτίου όμως από τώρα εμείς έχουμε την ανάγκη να αναζωογονηθούμε και να κάνουμε τις αλλαγές τόσο στο σπίτι όσο και στη ζωή μας που τόσο καιρό σκεφτόμασταν. Αρκετά έχουμε ταλαιπωρηθεί από την παραμονή μας στο σπίτι, μια παραμονή που λόγω πανδημίας μάς έχει κουράσει αφάνταστα.

Ο χειμώνας αποτελεί μια εποχή του χρόνου που κάνει όλους μας να αναζητάμε περισσότερο την ζεστασιά του σπιτιού, τις πιο γήινες και σκοτεινά αποχρώσεις, γιατί όλα εναρμονίζονται με την διάθεση του καιρού. Θέλουμε χαλιά για να μας προσφέρουν θαλπωρή, έχουμε ανάγκη να παραμένουν κουκουλωμένοι στο κρεβάτι και τον καναπέ μας και να χουχουλιάζουμε -ναι, γιατί όχι;- από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όταν όμως μπαίνει η άνοιξη, εκεί είναι που ένα μειδίαμα σχηματίζεται στα χείλη μας και ολοκληρώνεται σε χαμόγελο. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού μιλάμε για την αναγέννηση της φύσης που παρασέρνει μαζί και την μεταμόρφωση της ψυχής και της διάθεσής μας;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr