ΓΥΝΑΙΚΑ

Μαύροι, μπλε και πράσινοι κύκλοι κάτω από τα μάτια: Ποιες είναι οι διαφορές τους;

Μαύροι, μπλε και πράσινοι κύκλοι κάτω από τα μάτια: Ποιες είναι οι διαφορές τους;

Λανθασμένα τους αποκαλούμε "μαύρους κύκλους". 

Σίγουρα για να πάτησες κλικ και να μπήκες μέσα στο άρθρο έχεις μεγάλη απορία να μάθεις τι πραγματικά είναι αυτοί οι διαφορετικών αποχρώσεων κύκλοι κάτω από τα μάτια. Μέχρι τώρα ήξερες τους συνηθισμένους «μαύρους κύκλους» τους οποίους θέλουμε διακαώς όλες οι γυναίκες να καλύψουμε και να εξαλείψουμε.

Ωστόσο, αυτά τα ενοχλητικά σημάδια κάτω από τα μάτια δεν είναι ουσιαστικά μόνο μαύρα. Ναι! Υπάρχουν μαύροι, μπλε και πράσινοι κύκλοι, που με την πρώτη ματιά δεν αναγνωρίζονται. Έχουμε μάθει πάντα να μιλάμε για μαύρους κύκλους αποκλειστικά και μόνο, αλλά τελικά… δεν υπάρχουν μόνο αυτοί.

Οι έντονοι μαύροι κύκλοι είναι μια κατηγορία και αφορούν εκείνα τα σημάδια και τις σκιές κάτω από τα μάτια που οφείλονται σε έντονη κούραση, σε αϋπνία, σε κληρονομικότητα, σε ταλαιπωρία και αφυδάτωση του οργανισμού. Για σκέψου… Δεν έχουν υπάρξει φορές που εξάντλησες τον οργανισμό σου, που δεν ήπιες πολύ νερό ή έφαγες ανθυγιεινά και τελικά είδες ξαφνικά στον καθρέφτη σου μαύρους κύκλους; Ε, ναι, αυτοί είναι οι original μαύροι κύκλοι.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr