ΓΥΝΑΙΚΑ

Θέλεις αισιοδοξία στο σπίτι σου; Αυτά είναι τα top trends για το 2021

Θέλεις αισιοδοξία στο σπίτι σου; Αυτά είναι τα top trends για το 2021

7 μυστικά που θα σε βοηθήσουν!

Εάν μπορούμε να πούμε πως το 2020 αποτέλεσε μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε πολλά μαθήματα για τον τρόπο ζωής μας, αναμφισβήτητα η ανάγκη για ηρεμία μέσα στο σπίτι μας ήταν το μεγαλύτερο.

Μέσα σε καιρό πανδημίας όλα ανατράπηκαν. Κι εκεί που νομίζαμε πως οι αξίες της ζωής έχουν άλλη κατεύθυνση και άλλη πηγή, ξαφνικά ανακαλύψαμε πως δεν υπάρχει πιο σημαντικό από την προσωπική μας -ουσιαστική- ισορροπία.

Η παραμονή μας στο σπίτι έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να μπορέσουμε να βρούμε τις σωστές σταθερές για να είμαστε καλά. Το #menoumespiti έγινε το Νο1 hashtag της χρονιάς και εμείς καταβάλαμε τεράστιες προσπάθειες για να κάνουμε το #menoumespiti μια πραγματικότητα χωρίς σωματικές και ψυχολογικές απώλειες.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιο ήταν το κλειδί για να είμαστε ισορροπημένοι, κατά τα ψέματα, ήταν το σπίτι μας. Γι’ αυτό και είχε την τιμητική του. Νομίζω πως οι προσωπικοί μας χώροι δεν γνώρισαν ποτέ τέτοιες «δόξες» όσο τώρα, στην καραντίνα. Ξεκινήσαμε να τους διαμορφώνουμε, να τους περιποιούμαστε, να τους μετατρέπουμε, να τους επαναπροσδιορίζουμε, και -γιατί όχι;- να τους αλλάζουμε ολοκληρωτικά…

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr