Αξιοποιήστε τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν και φτιάξτε αυτή τη συνταγή

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Αξιοποιήστε τα αυγά που περίσσεψαν στο πασχαλινό τραπέζι και φτιάξτε ένα νόστιμο και εύκολο ορεκτικό: αυγά γεμιστά με κρόκο μαγιονέζα, μουστάρδα και πάπρικα!
Υλικά: 6 αβγά, σε θερμοκρασία δωματίου 2 κ.σ. ξίδι 50 γρ. μαγιονέζα 1 κ.σ. πάπρικα 1 κ.σ. θυμάρι ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι αλάτι πιπέρι 30 γρ. μουστάρδα, απαλή
Για το σερβίρισμα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο 1 κ.γ. πάπρικα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com
Ροή Ειδήσεων
5 λεπτά πριν
Σχολεία: Νέο πρωτόκολλο για τον κορονοϊό πριν την έναρξη των μαθημάτων - Ανησυχία για 7ο κύμα
15 λεπτά πριν
Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί
25 λεπτά πριν
Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Χαλάζι και καταιγίδες από σήμερα – Με τι καιρό θα κάνουμε 15αύγουστο
29 λεπτά πριν
Το γεωτρύπανο στον «πάγο», η ρητορική στα ύψη: Γκρίνιες για τον διπλωματικό μαραθώνιο της Ελλάδας
12 Αυγ 2022 05:30
Φωτιά τώρα: Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την Παρασκευή 12 Αυγούστου (pic)
12 Αυγ 2022 05:00
Ο καιρός σήμερα Παρασκευή, 12 Αυγούστου
12 Αυγ 2022 04:30