ΓΥΝΑΙΚΑ

Χάσε τα επιπλέον κιλά μέχρι τις γιορτές

Χάσε τα επιπλέον κιλά μέχρι τις γιορτές
Δεν απέμεινε και πολύς χρόνος μέχρι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά γι’ αυτό αν θες να εντυπωσιάσεις στα γιορτινά...

Δεν απέμεινε και πολύς χρόνος μέχρι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά γι’ αυτό αν θες να εντυπωσιάσεις στα γιορτινά καλέσματα πρέπει να φροντίσεις από τώρα.
Δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος για να προλάβεις να παρουσιαστείς σαν σωστό μοντελάκι μέχρι τις γιορτές.

Κάνε κράτει!
Είτε επιλέξεις το κόκκινο της φωτιάς ή το σοφιστικέ μαύρο φόρεμα, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να χωράς μέσα του! Γι’ αυτό κάνε κράτη στο διάστημα που απομένει μέχρι τα γιορτινά πάρτι.

Βγες έξω!
Την περίοδο αυτή γεμίζει ο τόπος με δίπλες, κουραμπιέδες και μελομακάρονα! Όσο περισσότερο μένεις μέσα στο σπίτι, τόσο πιο πιθανό είναι να τσιμπολογήσεις κάτι από όλα αυτά, ενώ όσο περισσότερο μένεις εκτός σπιτιού, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα, αφού κάτι που δεν βλέπεις, δεν το λαχταράς!

Κάνε ψώνια…
Μπορεί να μην έχεις πάρει ακόμα το δώρο των Χριστουγέννων αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει να βγεις στα μαγαζιά και να χαζέψεις τις βιτρίνες. Μην αφήσεις εμπορικό κέντρο για εμπορικό κέντρο! Απόφυγε τις κυλιόμενες σκάλες και προτίμησε να ανεβοκατεβαίνεις από τα κλασικά σκαλοπάτια. Ακόμα και το να δοκιμάζεις ρούχα και παπούτσια, θα σε βοηθήσει να κάψεις ευχάριστα θερμίδες.

Στόλισε το δέντρο
Ακόμα και το στόλισμα του δέντρου, θα σε βοηθήσει να κάψεις πάνω από 200 θερμίδες σε μια ώρα!