ΓΥΝΑΙΚΑ

Επτά στιγμιότυπα δείχνουν πώς είναι ο τοκετός στο σπίτι

Επτά στιγμιότυπα δείχνουν πώς είναι ο τοκετός στο σπίτι

Οι φωτογραφίες της Monet Nicole αποτυπωνουν την ωμή και αυθεντική ομορφιά του τοκετού.

Ο τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική και ιδιαίτερη για κάθε γυναίκα που τη βιώνει, με όποιον τρόπο και όπου και αν γίνεται αυτός. Ο τοκετός στο σπίτι είναι περισσότερο διαδεδομένος στο εξωτερικό και είναι δημοφιλής γιατί γίνεται σε ένα περιβάλλον φιλικό, οικείο όπου η μητέρα μπορεί να επιλέξει ποιοι θέλει να δίπλα της, από τον σύζυγό της, μέχρι τα μεγαλύτερα παιδιά και άλλα μέλη της οικογένειας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο τοκετός να γίνει με την φυσιολογική μέθοδος και η εγκυμοσύνη να μην θεωρείται υψηλού κινδύνου.

Ο τοκετός στο σπίτι μέσα από επτά φωτογραφίες της Monet Nicole

Η Monet Nicole είναι μαία και επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού. Θεωρεί ότι το τοκετός είναι μία συγκλονιστική εμπειρία που αλλάζει τη γυναίκα. Το ίδιο ένιωσε κι εκείνη, όπως αναφέρει στην προσωπική της ιστοσελίδα, και η γέννηση των παιδιών της ήταν η αφορμή για να ασχοληθεί με τη φωτογράφιση τοκετού επαγγελματικά.

Σήμερα, η Monet είναι μία από τις πιο καταξιωμένες φωτογράφους, έχει παρευρεθεί στις γέννες εκατοντάδων γυναικών και οι ακόλουθοί στο προφίλ της στο Instagram όπου μοιράζεται φωτογραφίες και σκέψεις της γύρω από τον τοκετό μετρά πάνω από 159 χιλιάδες ακολούθους.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr