Μακριά μαλλιά για πάντα!

Μακριά μαλλιά για πάντα!
Ο περίγυρός σας θεωρεί ότι είστε πλέον μεγάλη για να έχετε τόσο μακριά μαλλιά;

Ο περίγυρός σας θεωρεί ότι είστε πλέον μεγάλη για να έχετε τόσο μακριά μαλλιά; Σας λένε ότι κρύβεστε από πίσω τους; Μήπως ότι υποβαθμίζουν την επαγγελματική σας αξιοπιστία;

Συνηθίζεται, όταν η γυναίκα μεγαλώνει, να επιλέγει πιο κοντά κουρέματα για να σηματοδοτήσει το πέρασμά της σε μια πιο ώριμη φάση. Αν προσέξετε γύρω σας, οι περισσότερες γυναίκες μετά τα πενήντα δεν έχουν πιο μακριά μαλλιά από το ύψος των ώμων. Άλλες, συμπεριφέρονται με «σκληρότητα» στα μαλλιά τους, κόβοντάς τα μετά από χωρισμούς, σαν να πετάνε μαζί με τις παλιές τους τρίχες τα πληγωμένα αισθήματά τους. Άλλες, πιστεύουν ότι το οι αλογοουρές ταιριάζουν στα κορίτσια. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι μπορείτε να είστε μια «νεράιδα» ακόμα και στα εξήντα σας.

Αντισταθείτε! Τα μακριά μαλλιά έχουν τη χάρη τους και στις ώριμες ηλικίες. Χτενίστε τα πίσω, σε μια ψηλή αλογοουρά, που θα ακολουθεί χαριτωμένα τις κινήσεις του κεφαλιού σας. Πειραματιστείτε με τα χρώματα. Η «χημική δημιουργικότητά» μας είναι ανεξάντλητη.

Και να θυμάστε τις μεγάλες σταρ που «τόλμησαν»: η Μπριζίτ Μπαρντό, η Κατρίν Ντενέβ, η Σοφία Λόρεν είναι μερικές από αυτές. Άλλωστε, είστε μια 55άρα που πάει στα 15.