ΓΥΝΑΙΚΑ

Είσαι σε σχέση; Oι 3 «χρυσοί» κανόνες για να μη βάλεις κιλά

Είσαι σε σχέση; Oι 3 «χρυσοί» κανόνες για να μη βάλεις κιλά

Για να μη βρεθείς εσύ και το αμόρε με ξαφνικά παχάκια.

Επιτέλους είσαι με το αγόρι που πάντα ήθελες. Περνάς πολύ χρόνο μαζί του και όλα μοιάζουν ιδανικά.

Αντιλαμβάνεσαι όμως πως η ζυγαριά αρχίζει και βαραίνει. Το παντελόνι σου δεν σου κάνει, τα κουμπιά δεν κλείνουν και το καινούργιο σου μαγιό δεν μοιάζει να σε κολακεύει ιδιαίτερα. Ξάφνου καταλαβαίνεις τι έχει γίνει... όλα αυτά τα burgers που παραγγέλνετε μπροστά στην τηλεόραση και όλα τα ποπ κορν που μασουλάτε αγκαλιά έχουν κάνει τη δουλειά τους. Στοπ! Βάλε φρένο και ταυτόχρονα πρόγραμμα.

1. Την ώρα που βλέπετε ταινίες μην αγοράσεις γαριδάκια και ποπ κορν. Φτιάξε μόνη σου υγιεινά σνακ (φρούτα ή αλμυρά κράκερς ολικής με τυρί χαμηλών λιπαρών) που μπορούν να δώσουν λίγες μόνο θερμίδες.

2. Μην μπεις στον πειρασμό να παραγγέλνεις φαγητό. Εκτός του ότι είναι ένα ακριβό χόμπι, επιβαρύνει απίστευτα με θερμίδες. Εξάσκησε τις μαγειρικές σου ικανότητες και οργάνωσε ρομαντικά (και υγιεινά) γεύματα στο μπαλκόνι υπό το φως του κεριού.

3. Γραφτείτε μαζί με το αγόρι σε γυμναστήριο. Δεν είναι το πιο εύκολο αλλά είναι και ένα κίνητρο για να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί και ταυτόχρονα να λιώνετε στον ιδρώτα. Στη συνέχεια μπορεί να βγει και το σεξ με πιο εύκολο τρόπο!

Πηγή: e-saloniki.gr