ΓΥΝΑΙΚΑ

Ξεμείνατε από ντεμακιγιάζ; Δείτε 3 απλές λύσεις

Ξεμείνατε από ντεμακιγιάζ; Δείτε 3 απλές λύσεις

Το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητοβήμα στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας, καθώς απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ που της προκαλούν «ασφυξία».

Αν δεν προλάβατε να αντικαταστήσετε το αγαπημένο σας προϊόν ντεμακιγιάζ- ή προτιμάτε τις απλές, φυσικές και budgetfriendly λύσεις- σας έχουμε 3 ιδέες που δεν θα σας πάρουν πάνω από 5 λεπτά για να τις ετοιμάσετε!

1) 3 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο και 3 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο

Τα δύο αυτά έλαια έχουν θεραπευτικές και ενυδατικές ιδιότητες που θα ωφελήσουν την επιδερμίδα σας γύρω από την περιοχή των ματιών! Αφού ρίξετε τα δύο υλικά σε ένα μικρό γυάλινο μπολάκι, ανακατέψτε καλά. Βάλτε λίγες σταγόνες από το μείγμα σε ένα βαμβάκι και κρατώντας τα μάτια σας κλειστά, με κυκλικές κινήσεις καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας από το μακιγιάζ με ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή των ματιών σας.

2) Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας μεταξύ των άλλων θαυματουργών ιδιοτήτων του, αποτελεί και ένα αποτελεσματικό φυσικό προϊόν ντεμακιγιάζ. Διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο, είναι μια από τις πιο ανέξοδες λύσεις για την περιποίηση του δέρματος. Ρίξτε μερικές σταγόνες από το έλαιο καρύδας (που σας έχει περισσέψει από το καλοκαίρι) σε λίγο βαμβάκι και αφαιρέστε το μακιγιάζ από την επιδερμίδα σας.

3) Ροδόνερο και ελαιόλαδο

Σε ένα γυάλινο βαζάκι ρίξτε ίση ποσότητα ροδόνερου και αγνού ελαιόλαδου. Ο συνδυασμός αυτός έχει έντονη αντιβακτηριδιακή δράση που «ανοίγει» τους φραγμένους πόρους της επιδερμίδας, καθαρίζοντάς τους σε βάθος. Επιπλέον, αυτή είναι μια ιδανική συνταγή για ευαίσθητες επιδερμίδες που δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν «βαριά» προϊόντα περιποίησης. Απλώστε ,λοιπόν, μια μικρή ποσότητα σε ένα κομμάτι βαμβάκι και καθαρίστε το πρόσωπό σας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

Προσέξτε σε κάθε περίπτωση, να μη βάζετε δύναμη ούτε να τρίβετε έντονα την περιοχή των βλεφαρίδων σας γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει ερεθισμό στην περιοχή των ματιών.

Πηγή: queen.gr

Σχετικές ειδήσεις