ΓΥΝΑΙΚΑ

Βάλτε λάμψη στο σακάκι σας και αναδείξτε το στο… top κομμάτι

Βάλτε λάμψη στο σακάκι σας και αναδείξτε το στο… top κομμάτι

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι. Η μία γιορτή πίσω από την άλλη και εσείς δεν ξέρετε τι να βάλετε. Από την άλλη δε θέλετε να ξοδέψετε και όλο μισθό σας σε… αγορές, αφού η ντουλάπα σας είναι γεμάτη. Σίγουρα κάπου εκεί μέσα βρίσκεται κρυμμένο και το μαύρο κλασσικό σακάκι που σας συντροφεύει στις πιο επίσημες εμφανίσεις σας στο… γραφείο.

Αλλάξτε τα κουμπιά: Ωραία είναι τα μαύρα απλά μικρά κουμπιά, αλλά όσο να ναι κάποια στιγμή καταντούν λίγο βαρετά. Σίγουρα το συρτάρι της μαμάς ή της γιαγιάς σας θα έχει καλά κρυμμένα τα πιο vintage κουμπιά που έχετε συναντήσει ποτέ σας. Ειδικά αν είναι και σε χρυσό χρώμα, τότε απλά σας ζηλεύουμε. Πάρτε βελόνα και κλωστή και ξεκινήστε το… ράψιμο.

Παίξτε με το γιακά: Ο γιακάς ενός σακακιού είναι το παν. Δώστε του μία ροκ αίσθηση με μερικά τρουκς ή μία πιο ρομαντική με μερικές χάντρες ή πέρλες. Αν πάλι η ιδέα του γιακά δεν σας ακούγεται και πολύ καλή, δώστε μερική λάμψη στο σημείο των ώμων σας.
Δώστε έμφαση στην πλάτη σας: Το μυστικό του στυλ δεν κρύβεται πάντα στην πρώτη ματιά. Μπορείτε να τονίσετε την πίσω πλευρά του σακακιού σας και να τους γυρίσετε την πλάτη… άφοβα. Λίγες λεπτές αλυσίδες ή ένα έτοιμο σχέδιο κεντήματος μπορούν να αποθεώσουν το σακάκι σας. Δε χρειάζεται να ράψετε τίποτα, καθώς στην αγορά μπορείτε να βρείτε τα πιο στιλάτα κεντήματα και να χρησιμοποιήσετε μόνο… το σίδερό σας.

Σχετικές ειδήσεις