ΓΥΝΑΙΚΑ

Μήπως παντρεύτηκα τον λάθος άνδρα;

Μήπως παντρεύτηκα τον λάθος άνδρα;
Αυτό είναι ένα ερώτημα που βασανίζει χιλιάδες γυναίκες σε όλον τον κόσμο, βλέποντας το παραμύθι που ήλπιζαν πως θα ζήσουν...

Αυτό είναι ένα ερώτημα που βασανίζει χιλιάδες γυναίκες σε όλον τον κόσμο, βλέποντας το παραμύθι που ήλπιζαν πως θα ζήσουν να καταρρέει και η άμαξά τους να μετατρέπετε σε κολοκύθα αμέσως μετά το γάμο.

Σύμφωνα με μια παγκόσμια έρευνα το 30% των διαζευγμένων γυναικών ήταν σίγουρες πως δεν έπρεπε να παντρευτούν τον συγκεκριμένο άντρα, αλλά παρόλα αυτά δεν έκαναν πίσω, αλλά παντρεύτηκαν με δόξα και τιμή με αποτέλεσμα λίγους μήνες ή χρόνια μετά να χωρίσουν. Μόνο λίγες γυναίκες είχαν το θάρρος να ακυρώσουν το γάμο τους λίγο πριν γίνει. Γιατί, όμως, τόσες πολλές έκαναν το λάθος βήμα εν γνώσει τους;

Το φταίξιμο πάνω απ' όλα πέφτει πάνω στην Σταχτοπούτα, που μόνο αθώα δεν είναι τελικά. Όλα τα κορίτσια μεγάλωσαν με παραμύθια με πρίγκιπες και αγάπες που ζούσαν για πάντα παρά τις δυσκολίες. Στη συνέχεια ρομαντικές κομεντί και μυθιστορήματα εξυμνούσαν τον αιώνιο έρωτα που ξεπερνά κάθε αντιξοότητα, με αποτέλεσμα στο μυαλό σας να μπερδευτούν δυσκολίες με αντιθέσεις και ασυμφωνία χαρακτήρων και πρίγκιπας να μπορεί να γίνει ο καθένας, καθώς η αγάπη στο τέλος πάντα κερδίζει! Όμως, στην πραγματική ζωή όλα είναι διαφορετικά και η καλή νεράιδα δε σώζει τις καταστάσεις.

Από την άλλη, έρχονται όλα αυτά τα reality και οι εκπομπές που αφορούν γάμους και αναγάγουν την ημέρα του γάμου στην ύψιστη γιορτή. Έτσι από την προσοχή φεύγει η σχέση του ζευγαριού και το πανηγύρι του γάμου μπαίνει στο επίκεντρο. Πλέον, το πως θα γίνει η πρόταση γάμου, πως θα στολιστεί η εκκλησία, η δημοσιότητα που θα πάρει το event, το νυφικό κ.ο.κ. είναι τα ζητήματα υψίστης σημασίας. Η σχέση του ζευγαριού και αν πραγματικά ταιριάζουν μεταξύ τους παρασέρνονται από την έξαψη των προετοιμασιών.

Περισσότερα στο www.queen.gr