Υπέροχη στην παραλία

Υπέροχη στην παραλία
Πέντε συν μία συμβουλές της τελευταίας στιγμής για τέλειο σώμα κάτω από τον ήλιο.

Πέντε συν μία συμβουλές της τελευταίας στιγμής για τέλειο σώμα κάτω από τον ήλιο.

Άσκηση για το δέρμα

Το στεγνό βούρτσισμα είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να τονώσετε την επιδερμίδα σας. Πριν (η καλύτερη στιγμή) ή μετά το ντους, βοηθάει στη βελτίωση της κυκλοφορίας, ενώ προσφέρει απαλό και ομοιόμορφο δέρμα.

Ενυδατώστε καλά

Τα λάδια λειτουργούν καλύτερα από τις κλασικές λοσιόν γιατί φτάνουν πιο βαθειά στο δέρμα. Τα καλύτερα έλαια για να χρησιμοποιήσετε είναι αυτά της καρύδας, της ελιάς και της πριμούλας γιατί είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά στοιχεία.

Μην το παρακάνετε

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα ξηραίνεται και τα κύτταρα ανανεώνονται με πιο αργούς ρυθμούς. Αν είστε πάνω από 30, απολεπίστε το σώμα σας μία φορά την εβδομάδα. Φτιάξτε σπιτικό peeling προσθέτοντας χοντρό αλάτι στην ενυδατική σας κρέμα σώματος.

Αποτριχώστε

Η καλύτερη λύση είναι το ζεστό κερί. Το laser είναι επίσης αποτελεσματικό και μολονότι είναι αρκετά ακριβό, μακροπρόθεσμα σας κάνει οικονομία.

Ασκηθείτε

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα. Οι ειδικές κρέμες βοηθούν με την κυκλοφορία του αίματος και συσφίγγουν, αλλά ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πολεμήσετε τη «φλούδα πορτοκαλιού» είναι η άσκηση.

Περισσότερα στο fashionlove.gr