ΓΥΝΑΙΚΑ

Το πανέμορφο νυφικό που δεν θα ήθελε καμία νύφη να φορέσει – Μπορείτε να καταλάβετε γιατί; (phs+vid)

Το πανέμορφο νυφικό που δεν θα ήθελε καμία νύφη να φορέσει – Μπορείτε να καταλάβετε γιατί; (phs+vid)

Με μια πρώτη ματιά, το χειροποίητο αυτό νυφικό που χρειάστηκε 300 ώρες δουλειάς για το ράψιμό του, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και «ονειρικό» για τη «μεγάλη μέρα» μιας νύφης.

Και πώς όχι, αφού πανέμορφες δαντέλες, διακοσμημένο μπούστο, βολάν και λεπτομέρειες που θα ζήλευε ακόμα και κορυφαίος σχεδιαστής, υπόσχονται σε μια νύφη να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Μόνο που υπάρχει μια μεγάλη… παγίδα, η οποία είναι ικανή να αποτρέψει ακόμα και την πιο τολμηρή γυναίκα να το επιλέξει για τη νύχτα του γάμου της.

Τουλάχιστον για να το φορέσει στην εκκλησία, αφού φτιαγμένο εξολοκλήρου από... κέικ, είναι ό,τι πρέπει για επιδόρπιο στους καλεσμένους!

nifiko1

Ακόμα και από κοντά πάντως είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς το μυστικό του, αφού η βραβευμένη γλύπτρια κέικ, Sylvia Elba, αφιέρωσε στο 70 κιλών και ύψους 1,70 μέτρου νυφικό τον καλύτερο εαυτό της και τα καλύτερα υλικά!

Για το εντυπωσιακό έργο συνεργάστηκαν επίσης, αφιερώνοντας περίπου 300 ώρες η Yvette Marner, ιδρύτρια του Fun N Funky Cakes και η καλλιτέχνης Ilinka Rnic.

Σχετικές ειδήσεις