ΓΥΝΑΙΚΑ

Σάλος στο διαδίκτυο από τη φωτογραφία της νεαρής με περίοδο! Αντέχετε να τη δείτε; (pic)

Σάλος στο διαδίκτυο από τη φωτογραφία της νεαρής με περίοδο! Αντέχετε να τη δείτε; (pic)

Τις συνέπειες και τον αντίκτυπο που έχουν οι μέρες της περιόδου στο σώμα της θέλησε να μοιραστεί με ολόκληρο το διαδίκτυο μια νεαρή γυναίκα, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Η Malin Olofsson ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της, η οποία απαθανατίζει τον εφιάλτη που περνά τις συγκεκριμένες ημέρες κάθε μήνα, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι για ορισμένες γυναίκες, όχι μόνο είναι εξαιρετικά επίπονο, αλλά αυτές έχουν να αντιμετωπίσουν και τις δραματικές αλλαγές στο σώμα τους!

Και αυτό γιατί μπορεί οι περισσότερες παρενέργειες της περιόδου να είναι κοινές για τις πιο πολλές γυναίκες, ωστόσο το μέγεθός τους διαφέρει, αφού μερικές υποφέρουν περισσότερο από κάποιες άλλες.

Και η Malin, βλέποντας τη φωτογραφία στο γκάλερι, μπορείτε να καταλάβετε σε ποια κατηγορία ανήκει…

Σύμφωνα με την ίδια πάντως η φωτογραφία αυτή είναι ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες να μην ντρέπονται τις δύσκολες ημέρες του μήνα.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να μην προσπαθείς να το κρύψεις. Αποφάσισα ωστόσο πως η φυσιολογική αντίδραση του σώματός μου δεν πρόκειται να μου χαλάσει και την ψυχική μου υγεία. Αγαπώ το σώμα μου, όπως και την ίδια τη ζωή. Μην κατηγορείτε το σώμα σας για το πώς αισθάνεστε. Μπορεί να αλλάζει λόγω των ορμονικών διαταραχών, όμως με το να ντρέπεστε γι΄αυτό, απλά κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Αυτό που χρειάζεται είναι φροντίδα και αγάπη», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η θαρραλέα γυναίκα.

Η Malin πάλεψε με την ανορεξία για 15 ολόκληρα χρόνια, ενώ πλέον είναι αρσιβαρίστρια, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο σώμα της.

«Σε ευχαριστώ πολύ. Νόμιζα ότι δεν ήμουν μόνη», έγραψε μία μόνο από τις πολλές γυναίκες κάτω από την ανάρτησή της, ενώ μια άλλη συμπλήρωσε: «Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ από την περίοδο και μετά από αυτό δεν έχω αισθανθεί ξανά τόση αυτοπεποίθηση»…

Σχετικές ειδήσεις