ΓΥΝΑΙΚΑ

«Γιατί δεν έχεις σχέση»; 10 πληρωμένες απαντήσεις στην άβολη αυτή ερώτηση

«Γιατί δεν έχεις σχέση»; 10 πληρωμένες απαντήσεις στην άβολη αυτή ερώτηση

Nισάφι πια!

Tα χρόνια περνούν και οι άνθρωποι μοιραία εξελίσσονται. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι κάνουν παιδιά, άλλοι κάνουν ταξίδια ζωής και άλλοι παίρνουν προαγωγή! Βασικά οι άνθρωποι χωρίζονται σε αυτούς που παίρνουν προαγωγή και σ’ αυτούς που κάνουν οικογένεια. Όπως ακριβώς έχει ειπωθεί και στο Devil wears Prada: «Τη στιγμή που η προσωπική σου ζωή καταστραφεί, είσαι έτοιμος για προαγωγή». Με λίγα λόγια, είσαι single, και δεν έχεις και κανένα σκοπό να κάνεις σχέση. Έλα όμως που υπάρχουν πολλοί που έχουν αντίθετη άποψη. Είναι όλοι εκείνοι που συνεχίζουν να σε ρωτάνε επίμονα: «Μα γιατί είσαι ακόμα μόνη;». Και επειδή νιώθω την απελπισία και την εξαλλοσύνη σου, σου έχω κάποιες φανταστικές και άκρως πληρωμένες απαντήσεις. You rock girl!

Απάντηση 1: «Μ’ αρέσει να είμαι μόνη. Θέλω να ζω τη ζωή μου όπως μου αρέσει και όταν έρθει ο κατάλληλος τότε θα αποφασίσω να δεσμευτώ». Απλό, λιτό και απέριττο.

Απάντηση 2: «Προτιμώ να είμαι μόνη και ευτυχισμένη παρά δυστυχισμένη και σε σχέση». Μεγάλη αλήθεια αυτό. Γιατί αν είναι μία φορά δύσκολο να είσαι δυστυχισμένος, είναι ακόμα χειρότερο όταν τη δυστυχία στην προκαλεί ένα συγκεκριμένο άτομο με το οποίο έχεις και σχέση.

Απάντηση 3: «Δεν ξέρω. Εσύ γιατί πιστεύεις ότι είμαι μόνη»; Εδώ σε θέλω κάβουρα. Έχεις μία απάντηση γι’ αυτό;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr