Μετακομίζεις; Δες 4 τρόπους για να μεταφέρεις τα έπιπλα σου με ασφάλεια

Μετακομίζεις; Δες 4 τρόπους για να μεταφέρεις τα έπιπλα σου με ασφάλεια

Γιατί το τελευταίο που θες είναι να σπάσει κάτι στη διάρκεια αυτής

Η μέρα της μετακόμισης είναι ένα κομμάτι δύσκολο για όλους και σε καμία περίπτωση δεν θες να πάει κάτι στραβά την ημέρα αυτή. Φυσικά όμως και υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορούν να μην πάνε όπως ακριβώς τα θες και η καταστροφή των πολύτιμων –αν μη τι άλλο- επίπλων σου θα μπορούσε να είναι μέσα σε αυτά.

Είτε τα έπιπλα σου είναι ακριβά, είτε όχι πρέπει να τα προσέξεις και να τα προστατεύσεις όσο θα γίνεται η μετακόμιση, γιατί σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θες είναι να χτυπηθούν κάπου και να χαλάσουν. Παρακάτω λοιπόν θα δεις 4 τρόπους που μπορείς να ακολουθήσεις, προκειμένου να κάνεις την διαδικασία πιο σίγουρη και ασφαλή.

#1. Γίνε δημιουργική
Το περιτύλιγμα φυσαλίδων είναι προφανώς απαραίτητο όταν πρόκειται για μετακόμιση, αλλά συνήθως καταλαμβάνει πολύ χώρο στις κούτες, plus δεν είναι και το καλύτερο για το περιβάλλον. Τα εύθραυστα αντικείμενά σου, όπως κορνίζες ή μικρότερα έπιπλα, μπορούν να τυλιχτούν σε παλιά σεντόνια, κουβέρτες ή εφημερίδες για να μειώσουν το χώρο και τα περιβαλλοντικά εχθρικά απόβλητα.

#2. Προστάτευσε τα πόδια των επίπλων
Όταν μετακινείς πλαίσια κρεβατιού, ντουλάπια ή γραφεία, τύλιξε παλιές κάλτσες γύρω από τα πόδια και κράτησε τις ασφαλείς με λαστιχάκια. Αυτό αποτρέπει τις ζημιές στους τοίχους ή τις γρατζουνιές στα δάπεδα από σκληρό ξύλο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr