ΓΥΝΑΙΚΑ

Δυστυχώς... σε ξεπέρασε: Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο χωρισμός σας είναι οριστικός

Δυστυχώς... σε ξεπέρασε: Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο χωρισμός σας είναι οριστικός

Θέμα που πονάει

Έχουμε πια συνηθίσει, όταν ακούμε για ένα χωρισμό, ότι σίγουρα το ζευγάρι αυτό θα τα ξαναβρεί. Είναι που συνήθως τα συναισθήματα είναι πιο δυνατά από τα προβλήματα; Είναι που από τη φύση μας έχουμε μάθει να κάνουμε υποχωρήσεις, προκειμένου να έχουμε κάτι καλό στη ζωή μας; Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι περισσότεροι χωρισμοί είναι προσωρινοί, και πάντα ακολουθούνται από την επανασύνδεση-ακόμα και χρόνια μετά (βλέπε Selena-Justin). Παρόλα αυτά, υπάρχουν και περιπτώσεις, που καλώς ή κακώς τα πράγματα τείνουν να γίνονται πιο σίγουρα και οριστικά. Με λίγα λόγια, σε περίπτωση που ελπίζεις σε μία επανασύνδεση, αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ότι μάλλον δε θα συμβεί.

Βγαίνει με άλλη: Υπάρχει τεράστια πιθανότητα η συγκεκριμένη να είναι η γνωστή rebound σχέση, η οποία βέβαια μέσα στον πρώτο μήνα φαίνεται, γιατί πολύ απλά παύει να υπάρχει. Αν όμως η σχέση διατηρηθεί τότε μάλλον τα πράγματα, δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά για σένα. Θες και το χειρότερο; Η συγκεκριμένη καλύπτει όλα του τα γούστα! Ανατριχιαστικό.

Είναι κακός μαζί σου: Και δεν εννοώ τις πρώτες μέρες του χωρισμού-αυτό έλειπε να είστε αγκαλίτσες και φιλάκια-. Εννοώ αφού περάσει λίγος καιρός. Αν λοιπόν συνεχίσει να σου φέρεται άσχημα και επιθετικά, μάλλον δεν τον νοιάζει και ιδιαίτερα να τα ξαναβρείτε.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr