ΓΥΝΑΙΚΑ

Λάδι καρύδας: Αυτές τις χρήσεις του σίγουρα δεν τις γνώριζες

Λάδι καρύδας: Αυτές τις χρήσεις του σίγουρα δεν τις γνώριζες

Ένας θησαυρός για... εκμετάλλευση!

Λάδι καρύδας. Το χρησιμοποιείς αρκετά τον τελευταίο καιρό κατά την διάρκεια της μαγειρικής και γενικώς δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι της κουζίνας ή και του μπάνιου σου. Ξέρεις όμως πως το λάδι καρύδας εκτός από σύμμαχος μαγειρικής είναι και υγείας ή ομορφιάς; Με άλλα λόγια τα κάνει όλα και... συμφέρει.

Λεύκανση δοντιών: Πάρε μια κουταλιά λάδι καρύδας (μοιάζει με βούτυρο) και δαγκωσέ την για 5 λεπτά. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, η κίνηση αυτή βοηθά στη λεύκανση των δοντιών, δίνει μια φρέσκια αναπνοή και ταυτόχρονα διώχνει τις τοξίνες από το στόμα σου.

Ρίξε το στο... τηγάνι: Δε θα μπορείς να αντισταθείς στα ποπ κορν από λάδι καρύδας. Η χοληστερόλη σου από την άλλη δε θα επιβαρυνθεί και ταυτόχρονα οι θερμίδες δε θα πάρουν την άνω... βόλτα.

Smoothies με καρύδα: Βάλε λίγο λάδι καρύδας στο smoothie σου. Θα σου δώσει πολύ ενέργεια! Μπορεί να σου ακούγεται κάπως περίεργο και όχι και τόσο γευστικό, αλλά να σου υπενθυμίσουμε ότι αποτελεί το αγαπημένο drink των διασημότερων μοντέλων. Εσείς θα τους αντισταθείς;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr