Σταμάτα να εθελοτυφλείς: 7 ολοφάνερα σημάδια που δείχνουν ότι δε σε θέλει

Σταμάτα να εθελοτυφλείς: 7 ολοφάνερα σημάδια που δείχνουν ότι δε σε θέλει

Ήρθε η ώρα να δεις την αλήθεια

Από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τη θέση μας στην οικογένεια, τις κοινωνικές συναναστροφές, ακόμη και στην ίδια την κοινωνία, τείνουμε να εξιδανικεύουμε καταστάσεις οι οποίες στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερες από αυτό που εμείς έχουμε πλάσει στο μυαλό μας. Είναι λογικό, ανθρώπινο και φυσικά ένας τρόπος αντιμετώπισης δυσάρεστων καταστάσεων. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις ερωτικές σχέσεις. Ιδίως εμείς οι γυναίκες, συνηθίζουμε να ωραιοποιούμε καταστάσεις, προκειμένου να αποφύγουμε μία μεγάλη αλήθεια: Ότι απλά δεν μας γουστάρει! Μήπως όμως ήρθε πια η ώρα να δεις τα σημάδια; Εδώ σου έχω 5 βασικά. Άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους.

Βλέπει κάποια άλλη

Και μάλλον δεν έχει σκοπό να τη χωρίσει για σένα. Ακόμα κι αν δε σου το έχει πει, υποθέτω από τη συμπεριφορά του το αντιλαμβάνεσαι.

Ισχυρίζεται ότι δεν είναι καλός στις σχέσεις

Σου το λέει, κι εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι σε θέλει; Και τελοσπάντων αν σε ήθελε, θα ρίσκαρε να σε χάσει λέγοντάς σου ότι δεν είναι και ο απόλυτος σχεσάκιας; Πίστεψέ με, και ο χειρότερος άντρας σε θέματα σχέσεων όταν θέλει πραγματικά μία γυναίκα, θα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικά τον εαυτό του.

Εξαφανίζεται

Αν τα προηγούμενα δε σε έχουν πείσει, νομίζω ότι με αυτό επιτέλους θα καταλάβεις. Πώς είναι δυνατόν να σε θέλει αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να μένει μακριά σου; Σκέψου το!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr