ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η νέα τάση και πού κάνουν πλαστική οι γυναίκες!

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η νέα τάση και πού κάνουν πλαστική οι γυναίκες!

Θεωρείται το νέο trend και η νέα τάση ομορφιάς για το 2018, αφού πολλές celebrities έχουν περάσει ήδη από το τραπέζι του πλαστικού τους, δείχνοντας το δρόμο.

Το δρόμο για το πώς θα γίνουν πιο ελκυστικές εκεί κάτω! Και δεν εννοούμε την πλαστική επέμβαση στα γεννητικά όργανα που θεωρείται πια… παρωχημένη, καθώς δαπανούν χιλιάδες ευρώ για να κάνουν πιο ωραίο τον… ομφαλό τους!

Η διαδικασία, στην οποία ο ομφαλός μεγαλώνει, μικραίνει ή γενικώς «σουλουπώνεται» λαμβάνοντας νέο σχήμα, διαρκεί περίπου 30 λεπτά και κοστίζει από 1.000 και 2.500 ευρώ.

Διασημότητες μάλιστα του Χόλιγουντ όπως η Kιμ Καρντάσιαν και η αδερφή της, Κλοέ, φέρονται να έχουν ήδη υποβληθεί στην πρωτοφανή αυτή χειρουργική επέμβαση.

Και πώς όχι, όταν η διόρθωση του ομφαλού είναι η τάση ομορφιάς του 2018, όπως ισχυρίζεται ο πλαστικός χειρουργός καθηγητής Μάθιου Σάλμαν στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Σύμφωνα με τον Βρετανό πλαστικό, στο πελατολόγιό του συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, η Μπέλα Χαντίντ, η τραγουδίστρια Τζέσικα Σίμπσον και η Κένταλ Τζένερ.

Όπως, δε, σημειώνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», οι περισσότερες γυναίκες ζητούν από τον πλαστικό να τους κάνει πιο «πεταχτό» τον ομφαλό τους…