ΓΥΝΑΙΚΑ

Έξι συμβουλές για «σωστά» μαλλιά σε συνεντεύξεις

Έξι συμβουλές για «σωστά» μαλλιά σε συνεντεύξεις

Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως όσο ταλαντούχες και αν είστε, η πρώτη εντύπωση μετράει.

Αν είστε στην αναζήτηση νέας εργασίας και έχετε διοχετεύσει αντίγραφα του βιογραφικού σας στην αγορά δεν θα αργήσει η ώρα που θα σας καλέσουν σε μια πρόσωπο με πρόσωπο συνέντευξη. Εκεί είναι που θα κριθείτε εν τέλει. Όσο εντυπωσιακό και αν είναι το βιογραφικό σας, αν δεν αποπνέετε αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και δεν καταφέρετε να εντυπωσιάσετε άμα τη εμφανίσει σας, τότε οι πιθανότητες για επιτυχία λιγοστεύουν.

Φυσικά για να εντυπωσιάσετε τα μαλλιά σας παίζουν σημαντικό ρόλο και πρέπει να ακτινοβολούν υγεία και καθαριότητα. Ακολουθήστε, λοιπόν, τις παρακάτω συμβουλές για την τέλεια κουπ.

Πλύνετε και στεγνώστε τα μαλλιά σας από την προηγούμενη ημέρα έτσι ώστε την μεγάλη ημέρα της συνέντευξης να μην έχετε τον χρόνο να σας πιέζει.

Αν έχετε μακριά μαλλιά σκεφτείτε να τα πιάσετε πίσω σε μια αυστηρή αλογοουρά.

Καλύτερα χρησιμοποιήστε λίγο λακ. Όχι πολύ προϊόν καθώς πρέπει να μοιάζουν ανάλαφρα, αλλά τόση ώστε να νιώθετε ασφάλεια.

Μην φορέσετε σκουφί, καπέλο ή headpiece γιατί θα μετατρέψουν το look σας σε casual ή θα επικεντρώσουν την προσοχή των ακροατών σας εκεί και δεν το θέλετε. Σημασία έχει να εντυπωσιάσετε με την είσοδό σας και να νιώθετε την απαραίτητη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για να τους κερδίσετε με όσα πείτε.