Η συνταγή της ημέρας: Πάβλοβα με σάλτσα από βατόμουρα

Η συνταγή της ημέρας: Πάβλοβα με σάλτσα από βατόμουρα

Νewsbomb

#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς.

ΥΛΙΚΑ

250 γρ ζάχαρη κρυσταλική

250γρ. ζάχαρη άχνη

250γρ. Ασπράδι αυγού

2 πρέζες αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved