Φουσίλι (fussili) με μπρεζάολα και σάλτσα από σπανάκι

Φουσίλι (fussili) με μπρεζάολα και σάλτσα από σπανάκι

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης έχει μια ακόμη νόστιμη πρόταση για σήμερα.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ζυμαρικά φουσίλι (fussili)

50 γρ παρμεζάνα, τριμμένη & έξτρα για το σερβίρισμα

100 ml. γάλα

150 γρ baby σπανάκι

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο

7 – 8 φέτες μπρεζάολα.

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.