Η συνταγή της ημέρας: Πένες με σάλτσα από κατίκι Δομοκού και πιπεριές Φλωρίνης

Η συνταγή της ημέρας: Πένες με σάλτσα από κατίκι Δομοκού και πιπεριές Φλωρίνης

Η αλμυρή συνταγή για σήμερα, από τον σεφ Γιώργο Τσούλη.

ΥΛΙΚΑ

500γρ. πένες

4 πιπεριές Φλωρίνης ψητές, από το βαζάκι

250γρ. κατίκι 

1/2σκ. σκόρδο 

1/4 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο 

100γρ. ελιές ροδέλες 

6κ.σ. ελαιόλαδο 

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.