Η συνταγή της ημέρας: Κέικ αχλάδι

Η συνταγή της ημέρας: Κέικ αχλάδι

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει ένα απίθανο γλυκό!

ΥΛΙΚΑ

90 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το άλειμμα του σκεύους 

90 γρ. ζάχαρη καστανή

100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

3 αυγά (χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια)

90 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και τριμμένα 

4 ώριμα αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα

Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα 

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com