Η συνταγή της ημέρας: Κέικ αχλάδι

Η συνταγή της ημέρας: Κέικ αχλάδι

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Τα αχλάδια πρέπει να είναι πολύ ώριμα αλλιώς δε θα προλάβουν να ψηθούν στο φούρνο και να μαλακώσουν.

 

ΥΛΙΚΑ

90 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου και έξτρα για το άλειμμα του σκεύους

90 γρ. ζάχαρη καστανή

100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

3 αυγά (χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια)

90 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και τριμμένα

4 ώριμα αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κάθετα

Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved