ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε άνδρας απαγχονισμένος στον Εθνικό Κήπο (pics)

Θρίλερ στο Ζάππειο - Εντοπίστηκε το πρωί…

Έκρηξη βόμβας - ΣΚΑΪ: «Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε»

Τρομοκρατική επίθεση ΣΚΑΪ | Ειδήσεις: Ανακοίνωση στον…

Βόμβα στον ΣΚΑΪ - Τσίπρας: «Επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων»

Τη συμπαράστασή του στους δημοσιογράφους αλλά και…

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: ΕΔΩ η εκτύπωση από το TAXISnet

Τέλη κυκλοφορίας 2019: Aναρτημένα στο gsis.gr και…

Έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ - Μητσοτάκης: «Εξαιρετικά επικίνδυνη η ανοχή στη βία» (vid)

Την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα…

Η συνταγή της ημέρας: Εκμέκ κανταΐφι

Η συνταγή της ημέρας: Εκμέκ κανταΐφι

#tsoulotip: Η οξύτητα του λεμονιού στην κρέμα έχει ως αποτέλεσμα να μας τονίσει περισσότερο τις γεύσεις του γλυκού.

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. φύλλο κανταΐφι

50 γρ. βούτυρο, λιωμένο και έξτρα για το βουτύρωμα του σκεύους

100 γρ. φιστίκια αιγίνης, θρυμματισμένα 

Υλικά για το σιρόπι:

200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

200 ml. νερό

Ξύσμα από μισό λεμόνι

1 στικ κανέλα 

Υλικά για την κρέμα:

800 ml γάλα, πλήρες

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

75 γρ. corn flour

5 μέτρια αυγά, μόνο τους κρόκους

75 γρ. βούτυρο

1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού

1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 

Υλικά για τη σαντιγί:

500 ml. κρέμα γάλακτος, κρύα από το ψυγείο

60 γρ. ζάχαρη άχνη

½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com