Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ράμα: Δεν θα βάλω νερό στο κρασί μου

Καλώντας τους Έλληνες του εξωτερικού να πάρουν…

Απίστευτο περιστατικό στη Μυτιλήνη: 19χρονη μετέφερε στη βαλίτσα της... 21χρονο

Στο πλοίο της γραμμής με προορισμό το…

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό»

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών,…

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Απόστολος Τσιτσιπάς

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Φθιώτιδα: Τρόμος με το φάντασμα του Μπρόκεν στο Μαυρίλο - Οι εικόνες που «τρέλαναν» τους κατοίκους

Μια φιγούρα, που η θέα της καθηλώνει…

Η συνταγή της ημέρας: Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce

Η συνταγή της ημέρας: Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce

#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. Φυσικό στήθος κοτόπουλου

100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα

80 γρ. Παρμεζάνα

80 γρ. Αλεύρι

2 Αυγά, χτυπημένα

½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα 

Για τη μαρινάδα:

500 ml Ξινόγαλα

1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο

½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη

½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι 

Για τη σάλτσα BBQ:

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

5 κ.σ. ζάχαρη καστανή

100 γρ. ξύδι από λευκό κρασί

400 γρ. κέτσαπ

½ κ.γ. πιπέρι

Λίγο αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com