Απομακρύνθηκε από την Φιλοσοφική Σχολή ο Ρουβίκωνας

Τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν από τον χώρο της Φιλοσοφικής…

Κίνηση στους δρόμους: Σε ποια σημεία παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος - Πώς θα πάτε στις δουλειές σας

Κίνηση στους δρόμους: Με υπομονή πρέπει να…

Κλείνουν την Εθνική Οδό οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής

Δίωρη στάση εργασίας και αποκλεισμός της Αθηνών…

«Ανάσα» για χιλιάδες επιχειρήσεις: Παραγράφεται ο ΦΠΑ λόγω πενταετίας

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κλείνουν…

Αμερικανική στήριξη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για το αυτοκέφαλο της Ουκρανικής Εκκλησίας

Την απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης…

Η συνταγή της ημέρας: Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce

Η συνταγή της ημέρας: Κοτομπουκιές με καπνιστή barbecue sauce

#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. Φυσικό στήθος κοτόπουλου

100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα

80 γρ. Παρμεζάνα

80 γρ. Αλεύρι

2 Αυγά, χτυπημένα

½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα 

Για τη μαρινάδα:

500 ml Ξινόγαλα

1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο

½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη

½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι 

Για τη σάλτσα BBQ:

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

5 κ.σ. ζάχαρη καστανή

100 γρ. ξύδι από λευκό κρασί

400 γρ. κέτσαπ

½ κ.γ. πιπέρι

Λίγο αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com