ΓΥΝΑΙΚΑ

Η συνταγή της ημέρας: Κέικ Λαδιού (Olive Cake)

Η συνταγή της ημέρας: Κέικ Λαδιού (Olive Cake)

#tsoulotip: Προσέχουμε να ανακατέψουμε πολύ απαλά τη μαρέγκα γιατί δε θα φουσκώσει ωραία το κέικ. Επίσης όσο ψήνεται το κέικ δεν ανοίγουμε καθόλου το φούρνο.

ΥΛΙΚΑ:

130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική και 30 γρ. έξτρα για τη μαρέγκα

2 κρόκοι αυγού

25 γρ. χυμό λεμόνι

1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

Ξύσμα από 1 λεμόνι

120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

160 ml. ελαιόλαδο

4 ασπράδια αυγών

8 γρ. αλάτι

Για το σερβίρισμα:

Ζάχαρη κρυσταλλική

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com