Νέο «όχι» στον ιταλικό προϋπολογισμό από την Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε το ελαφρώς διορθωμένο…

Στα «μαύρα» η Κυπαρισσία: Μετά τον Νικόλα, στερνό αντίο στους άλλους δύο 15χρονους

Βαρύ πένθος, ανείπωτη θλίψη και ένα τεράστιο…

Δίπλωμα οδήγησης - Ανατροπή: Αλλάζουν τα όρια ηλικίας για τους οδηγούς

Δίπλωμα από τα 17 έτη θα έχουν…

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε… (photos)

Το σημερινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (21:00)…

Καραμπόλα στον Κηφισό - Δύο τραυματίες, ουρές χιλιομέτρων

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερα οχήματα και δύο…

Η συνταγή της ημέρας: Ταλιατέλες aglio e olio

Η συνταγή της ημέρας: Ταλιατέλες aglio e olio

#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχετε μηχανή μπορείτε να ανοίξετε το ζυμάρι με πλάστη.

Το σιμιγδάλι το βάζουμε για να απορροφήσει την υγρασία. Επίσης καλό θα ήταν όταν κόψουμε το ζυμάρι σε ταλιατέλες να τις πασπαλίσουμε με αρκετό σιμιγδάλι και να τις αφήσουμε για μισή ώρα να ξεραθούν.

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 

500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

4 αυγά

1 κρόκο

50ml. ελαιόλαδο

2 πρέζες αλάτι

500γρ. σιμιγδάλι ψιλό για το πασπάλισμα του αλευριού 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 

5 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε κάθετες λεπτές φέτες

200ml. ελαιόλαδο

150-200ml. νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών

αλάτι & πιπέρι

½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com