Η συνταγή της ημέρας: Νιόκι πατζαριού

Η συνταγή της ημέρας: Νιόκι πατζαριού

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Το νερό που θα βράσουμε τα νιόκι δεν πρέπει να βράζει πάρα πολύ γιατί ο βρασμός θα μετακινεί συνεχώς τα νιόκι μέσα στην κατσαρόλα και θα έχει ως αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε πότε είναι έτοιμα. Θέλουμε να κοχλάζει το νερό και να περιμένουμε τα νιόκι να ανέβουν μόνα τους στην επιφάνεια.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. παντζάρια, βρασμένα

2 κ.γ. ελαιόλαδο

1 αυγό

1/4κ.γ. μοσχοκάρυδο

200γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1/2κ.γ. αλάτι

Για το σερβίρισμα:

150 γρ. βούτυρο

7-8 φύλλα φασκόμηλο, ψιλοκομμένα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved