Εισβολή της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν να συναντηθούν με την…

Στις φλόγες αυτοκίνητο στην Αττική Οδό: Ουρές χιλιομέτρων (pics+vid)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το πρωί της…

ΟΑΕΔ: Ανοίγουν 5.500 θέσεις στο Δημόσιο - Ποιοι οι δικαιούχοι

ΟΑΕΔ: Δημόσιοι φορείς και υπουργεία αναμένεται να…

Βρετανία: Δεν έχουν συγκεντρωθεί οι επιστολές για την πρόταση μομφής κατά της Μέι

Η Τερέζα Μέι απειλείται με την κατάθεση…

Αθήνα: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στην Ιερά Οδό

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/11)…

Η συνταγή της ημέρας: Νιόκι πατζαριού

Η συνταγή της ημέρας: Νιόκι πατζαριού

#tsoulotip: Το νερό που θα βράσουμε τα νιόκι δεν πρέπει να βράζει πάρα πολύ γιατί ο βρασμός θα μετακινεί συνεχώς τα νιόκι μέσα στην κατσαρόλα και θα έχει ως αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε πότε είναι έτοιμα. Θέλουμε να κοχλάζει το νερό και να περιμένουμε τα νιόκι να ανέβουν μόνα τους στην επιφάνεια.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. παντζάρια, βρασμένα

2 κ.γ. ελαιόλαδο

1 αυγό

1/4κ.γ. μοσχοκάρυδο

200γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1/2κ.γ. αλάτι 

Για το σερβίρισμα:

150 γρ. βούτυρο

7-8 φύλλα φασκόμηλο, ψιλοκομμένα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com