Εννέα μοντέλα που το γύρισαν στο σχέδιο μόδας

Εννέα μοντέλα που το γύρισαν στο σχέδιο μόδας

Αυτά είναι τα εννέα πιο διάσημα μοντέλα που αποφάσισαν να ασχοληθούν με το σχεδιασμό ρούχων και αξεσουάρ λάνσαραν δικές τους σειρές.

 

Ο χώρος του modeling είναι από τις καλύτερες ευκαιρίες για να γίνεις γρήγορα διάσημος και να έχεις επιρροή στο ευρύτερο κοινό έτσι ώστε να μεταπηδήσεις αργότερα σε αυτό που σε ενδιαφέρει. Έτσι έχουμε δει μοντέλα να ασχολούνται με το τραγούδι, με την ηθοποιία ή να δοκιμάζουν την τύχη τους ως σχεδιάστριες μόδας εκφράζοντας το δικό τους προσωπικό στυλ μέσα από τις δημιουργίες τους.

Πρώτη και καλύτερη το top model Elle Macpherson η οποία ξεκίνησε τη δική της σειρά εσωρούχων της, «Elle Macpherson Intimates» το 1990, και η επιτυχία της συνεχίζεται ακόμη, ενώ στα βήματά της και η Natalia Vadianova υπογράφει μια δική της σειρά για την γαλλική εταιρία εσωρούχων Etam εδώ και μερικές σεζόν. Και η Πολωνή, όμως, Anja Rubik συνεργάζεται με την εταιρία αξεσουάρ Quazi για την οποία σχεδιάζει μια μικρή σειρά από αξεσουάρ και παπούτσια, ενώ η Αυστραλή Abbey Lee Kershaw σχεδίασε ένα δαχτυλίδι για την εταιρία κοσμημάτων Mania Mania.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr