ΓΥΝΑΙΚΑ

Είναι αυτή η πιο δυνατή γυναίκα στο κινηματογραφικό σύμπαν; (vid)

Είναι αυτή η πιο δυνατή γυναίκα στο κινηματογραφικό σύμπαν; (vid)

Θα το μάθουμε σε λίγους μήνες!

«Η Carol Danvers εξελίσσεται σε μια από τις πιο δυνατές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν η Γη «εγκλωβίζεται» σε έναν διαγαλαξιακό πόλεμο μεταξύ δύο φυλών εξωγήινων».

Κάπως έτσι μας συστήνει η Marvel την πιο ισχυρή θηλυκή παρουσία που έχει φέρει ποτέ στη μεγάλη οθόνη και την οποία ενσαρκώνει η Brie Larson, κάτοχος Όσκαρ παρακαλώ, για την ταινία "Room".

brie larson captain marvel 2

Η παραγωγή της ταινίας άρχισε τον Μάιο του 2013 και ανακοινώθηκε επίσημα τον Οκτώβριο του 2014, κάνοντάς την πρώτη ταινία της Marvel Studios με βασική ηρωίδα, γυναίκα σούπερ ήρωα.

Χρειάστηκε να φτάσει το 2016 για να ανακοινωθεί ότι το ρόλο της Carol Danvers πήρε η Brie Larson. Δίπλα της ξεχωρίζουν οι Jude Law, Annette Benning και Samuel L. Jackson μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η ταινία εκτυλίσσεται το 1995. Η Danvers, πρώην πιλότος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας εξελίσσεται σε μια σπουδαία ηρωίδα του γαλαξία και επιστρέφει στην πατρίδα της με πολλές ερωτήσεις για το παρελθόν της και μια καινούργια ταυτότητα ενώ ξεσπά πόλεμος μεταξύ δύο εξωγήινων κόσμων.

Το αν η Carol Danvers είναι η πιο δυνατή γυναίκα του σύμπαντος θα το διαπιστώσουμε την άνοιξη όταν θα κάνει πρεμιέρα η ταινία "Captain Marvel" στους κινηματογράφους.

Μέχρι τότε, το τρέιλερ της ταινίας, μας πείθει:

Ποια είναι η Brie Larson;

Γεννημένη το 1989 στο Σακραμέντο της Καλιφόρια, η Brianne Sidonie Desaulniers, ήταν, στα έξι της χρόνια, η νεότερη μαθήτρια που δέχθηκε το American Conservatory Theater. Όταν λίγο μετά, οι γονείς της χώρισαν, η μητέρα της πήρε τη Brie και την αδερφή της και μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό της να ασχοληθεί με την υποκριτική. Εκεί, στα εννέα της χρόνια, άρχισε να δουλεύει σαν ηθοποιός.

Έχει κερδίσει μεταξύ άλλων, βραβείο Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και βραβείο BAFTA, για τις ερμηνείες της.

Η πιο εμπορική ταινία στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει, είναι η περιπέτεια "Kong: Skull Island" του 2017, όπου υποδυόταν μία φωτορεπόρτερ.

Πηγή φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων