Η συνταγή της ημέρας: Σοκολατένιο paris brest

Η συνταγή της ημέρας: Σοκολατένιο paris brest

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά η ζύμη πριν βάλουμε την κρέμα πατισερί.

 

ΥΛΙΚΑ:

Για ζύμη:

120γρ. Βούτυρο

130 ml. Νερό

130 ml.Γάλα πλήρες

140γρ. Αλέυρι γ.ο.χ

40 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο

5 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική

3 γρ. Αλάτι

5 Αυγά μέτρια

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved