Η πιο αφράτη μους χαλβά με αμύγδαλο κανέλα

Η πιο αφράτη μους χαλβά με αμύγδαλο κανέλα

Newsroom Newsroom

Ο παραδοσιακός χαλβάς μπορεί να είναι ένα γλυκό που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε «σκέτο», υπάρχουν ωστόσο αρκετές εύκολες συνταγές που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε χρησιμοποιώντας τον ως βασικό υλικό.

Μία από αυτές, πιθανότατα και η πιο εύκολη, είναι η κλασική πλέον «μους χαλβά με κανέλα», που περιγράφουμε παρακάτω.

Για να ετοιμάσετε την πιο λαχταριστή μους χαλβά, θα χρειαστείτε τα εξής υλικά:

250 gr χαλβάς αμύγδαλο Όλυμπος
300 gr φυτική κρέμα
4 κ.σ. ταχίνι
1 κ.γ. σκόνη κανέλα
50 γρ. αμύγδαλα λευκά, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα

Διαβάστε περισσότερα στο sarakosti.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved