Τι πρέπει να σκεφτείς πριν αποδεχτείς μια θέση εργασίας

Τι πρέπει να σκεφτείς πριν αποδεχτείς μια θέση εργασίας

Newsroom Newsroom

5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν αποφασίσεις.

Η εταιρική κουλτούρα μπορεί να είναι το κλειδί της ευτυχίας στην εργασία. Μπορεί να έχεις μια εξαιρετική προσφορά εργασίας από μια εταιρία που πάντα ονειρευόσουν όμως σκέψου πριν πεις το «ναι».
Έχεις να συναναστραφείς με πολλούς συναδέλφους, το αφεντικό και την πολιτική του γραφείου. Εάν λοιπόν δεν μπορείς να συμβαδίσεις με αυτά, να είσαι σίγουρη πως δεν θα είναι εύκολη η παραμονή σου στην εταιρία.

Η Εταιρική Πολιτική έχει μεγάλη σημασία για την εξέλιξη και την παραμονή σου! Είναι πολύ απλοϊκό να σκεφτόμαστε ότι η εταιρική κουλτούρα αφορά μόνο τους στόχους και τις αξίες της εταιρίας. Εκδηλώνεται σε άλλες οδούς, όπως η υπερωριακή απασχόληση, η διαθεσιμότητα ευελιξίας και η εργασία κάποιες φορές από το σπίτι, ο τρόπος αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων, ο ενδυματολογικός κώδικας, τα οφέλη και οι ευκαιρίες της επαγγελματικής ανάπτυξης, ο τρόπος αξιολόγησης των επιδόσεων, ο τρόπος ηγεσίας και η διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Στην ουσία, όλα είναι καθοδηγούμενα. Όταν έχεις μια προσφορά εργασίας που εκκρεμεί, σκέψουεπίσης πολύ σημαντικά θέματα όπως τα οικονομικά οφέλη, τα κόστη μετακίνηση κλπ. Αυτοί είναι όλοι σημαντικοί παράγοντες, αλλά όταν σκεφτόμαστε να κάνουμε μια κίνηση, κοιτάμε και πιο βαθιά.

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved