ΓΥΝΑΙΚΑ

Θες να ξυπνάς λαμπερή; Δες τι πρέπει να κάνεις πάντα πριν από τον ύπνο

Θες να ξυπνάς λαμπερή; Δες τι πρέπει να κάνεις πάντα πριν από τον ύπνο
Και όμως! Μπορούμε να... ομορφαίνουμε ενώ κοιμόμαστε
pixabay

Μία γυναίκα πρέπει να έχει πρώτα εσωτερική ομορφιά, και μετά να ακολουθεί μία νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης ώστε να έχει την τέλεια επιδερμίδα!

Αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, σε λίγες ημέρες θα έχετε όχι μόνο τέλειο δέρμα και υπέροχη επιδερμίδα, αλλά και λαμπερό πρόσωπο και ξεκούραστα μάτια!

1. Για «βελούδινα» πόδια

Βάλτε πριν κοιμηθείτε στα πέλματά σας βαζελίνη και αμέσως ζεστές κάλτσες.

2. Για ξεκούραστα μάτια

Βάλτε ένα ακόμη μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι σας κατά τη διάρκεια του ύπνου καθώς έτσι δεν θα «χάσετε» πολλά υγρά από τα μάτια σας ενώ κοιμάστε κι έτσι δεν θα έχετε πρησμένα μάτια. Φυσικά μην ξεχνάτε την κρέμα ματιών σας.

3. Για... κυματιστά μαλλιά

Πριν κοιμηθείτε κάντε ένα ζεστό μπάνιο, λουστείτε και περάστε λίγο προϊόν φορμαρίσματος σε όλα σας τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας. Αν μάλιστα θέλετε ακόμη περισσότερα… κύματα στα μαλλιά σας, πλέξτε τα πλεξούδες.

4. Ενυδατώστε το δέρμα σας

Αν έχετε ξηρό δέρμα, αυτό που κάνει τέλεια δουλειά σας εσάς είναι ένας υγραντήρας. Ξέρετε, σαν αυτόν που βάζουμε στα δωμάτια των μωρών τους κρύους μήνες του χειμώνα.

5. Προλάβετε τις ρυτίδες

Ξέρατε ότι οι μαξιλαροθήκες από βαμβάκι δημιουργούν ρυτίδες; Η λύση λοιπόν είναι να κάνετε δώρο στον εαυτό σας μια μαξιλαροθήκη από σατέν ή μετάξι.

6. Λευκά δόντια

Μια πανεύκολη θεραπεία λεύκανσης που γίνεται στο σπίτι είναι να βουρτσίσετε τα δόντια σας πριν κοιμηθείτε με μαγειρική σόδα. Αφήστε τη να δράσει για λίγα λεπτά κι έπειτα ξεπλύνετε καλά.

7. Οι κρέμες που πρέπει να βάζετε τη νύχτα

Είναι καλύτερο να βάζετε κρέμες με ρετινόλη ή βιταμίνη C τη νύχτα.