ΓΥΝΑΙΚΑ

Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να μην αγοράσεις τσάντα-μαϊμού

Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να μην αγοράσεις τσάντα-μαϊμού
Δες αναλυτικά

Πώς θα καταλάβεις ότι η τσάντα που θες είναι αυθεντική

Το να αγοράσει μία επώνυμη It-Bag, αποτελεί στυλιστικό στόχο για πολλές fashionistas. Aλλά επειδή η τιμή μίας καινούργιας τσάντας μπορεί να είναι απλησίαστη για μία κοπέλα με ένα «φυσιολογικό» budget, υπάρχει πάντα η λύση να αποκτήσεις –αν ανήκεις και εσύ στην παραπάνω κατηγορία που ενδιαφέρεται- μία από ένα κατάστημα με second hand πολυτελή είδη.

Πώς θα καταλάβεις όμως ότι είναι αυθεντική; Αρχικά παρατηρείς προσεκτικά online το αυθεντικό σχέδιο του Οίκου που έχει επιλέξει.

Στη συνέχεια ακολουθείς τα παρακάτω 3 βήματα:

#1 Τσεκάρεις το logo

Προφανώς και πρέπει να είναι σωστά γραμμένο τόσο στο εξωτερικό, όσο φυσικά και στο εσωτερικό της τσάντας. Επίσης πρέπει να διαβάσεις προσεχτικά την ετικέτα με τα στοιχεία του Οίκου στα οποία τις περισσότερες φορές αναγράφεται και η ημερομηνία ίδρυσής του.

#2 Μέτρα τις διαστάσεις

Τις οποίες θα έχεις πρώτα σημειώσει από την online έρευνά σου. Όλα τα μοντέλα επώνυμων τσαντών βγαίνουν σε συγκεκριμένα μεγέθη και είναι πολύ σημαντικό να μετρήσεις αυτή που πρόκειται να αγοράσεις για να δεις αν εντάσσεται σε ένα από αυτά.

#3 Δώσε σημασία στα αξεσουάρ

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά οπότε έχει σημασία να δεις αν το λουράκι της τσάντας σου είναι σαν αυτό που έχεις δει στη φωτογραφία της. Το ίδιο και το κούμπωμά της. Καμία φορά οι απομιμήσεις είναι τόσα καλά πιστά αντίγραφα των αυθεντικών μοντέλων που πρέπει να εξετάσεις εξονυχιστικά ολόκληρη την τσάντα, σπιθαμή προς σπιθαμή.