ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι κανόνες που η βασίλισσα «έσπασε» για χάρη της Meghan Markle (vid)

Οι κανόνες που η βασίλισσα «έσπασε» για χάρη της Meghan Markle (vid)
Η σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ

Τι έκανε για χάρη της συζύγου του εγγονού της η βασίλισσα Ελισάβετ;

Η δούκισσα του Sussex Meghan Markle έχει μπει και επίσημα πια στον μήνα στον οποίο αναμένεται να αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Η 37χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Harry με τον οποίο θα γιορτάσουν την πρώτη επέτειο γάμου τους στις 19 Μαΐου 2019, πέρασε έναν χρόνο στον οποίο η σχέση της με την βασίλισσα Ελισάβετ δυνάμωσε πολύ.

Κι όχι μόνο διατηρούν μια άψογη σχέση, η Meghan κατάφερε να κάνει την βασίλισσα να σπάσει τουλάχιστον δέκα κανόνες που μέχρι πρότινος ήταν απαράβατοι.

Ένας βασικός κανόνας που είχε θεσπίσει η ίδια η Ελισάβετ στο παρελθόν, απαγόρευε στα μέλη της βασιλικής οικογένειας να παντρευτούν γυναίκες που είχαν ήδη κάποιο διαζύγιο. Λίγο αργότερα, ο κανόνας έγινε πιο χαλαρός και επέτρεπε το γάμο με άτομα που είχαν ξαναπαντρευτεί αλλά όχι σε εκκλησία.

Για χάρη της Meghan και του εγγονού της, η βασίλισσα επέτρεψε να λάβει χώρα πέρσι ένας μεγαλοπρεπής γάμος στο Windsor. Ακόμα και ο πατέρας του Ηarry, πρίγκιπας Κάρολος, δεν μπόρεσε να παντρευτεί την αγαπημένη του Καμίλα στην εκκλησία.

Όχι γάμοι τον Μάιο: Η προκατάληψη θέλει την βασιλική οικογένεια να αποφεύγει με κάθε τρόπο την κακοτυχία που φέρνει ένας γάμος μέσα στο Μάιο, αλλά η βασίλισσα ξεπέρασε κι αυτόν τον κανόνα κι άφησε την Meghan να παντρευτεί τον εγγονό της στις 19 Μαΐου του 2018.

Χριστούγεννα με την βασίλισσα: Η βασιλική οικογένεια περνά την ημέρα των Χριστουγέννων μαζί και κανείς εκτός αυτής δεν είναι προσκεκλημένος. Ούτε καν η Kate Middleton δεν βρέθηκε σε γιορτή πριν τον γάμο της με τον William το 2011. Αντίθετα, η Meghan που ήταν μόνο αρραβωνιασμένη με τον Harry, πέρασε τα Χριστούγεννα του 2017 μαζί με την βασίλισσα.

Πάντα να καλύπτεις τους ώμους: Ακόμα ένας κανόνας που η βασίλισσα επέτρεψε να ακυρωθεί από την Meghan Markle! Οι ώμοι στις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας πρέπει να καλύπτονται, κι όμως το νυφικό της Meghan με την ανοιχτή λαιμόκοψη πήρε την έγκριση της Ελισάβετ!

Όχι στο σκόρδο: Η βασίλισσα απαγορεύει τα πιάτα με σκόρδο σε κάθε περίσταση, κι όμως οι φήμες λένε πως λατρεύει να τρώει το ψητό κοτόπουλο της Meghan το οποίο έχει μπόλικο σκόρδο!

Δες όλους τους κανόνες στο παρακάτω βίντεο: