ΓΥΝΑΙΚΑ

Άννα Γουίντουρ: Η «ψυχή» της Vogue αποθεώνει την Μέγκαν Μαρκλ

Άννα Γουίντουρ: Η «ψυχή» της Vogue αποθεώνει την Μέγκαν Μαρκλ
Associated Press

Είναι γνωστό ότι δεν εντυπωσιάζεται εύκολα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις στιλιστικές επιλογές των γυναικών. Αλλά όπως φαίνεται, υπάρχει ένας άνθρωπος που κατάφερε να συνεπάρει την Άννα Γουίντουρ. 

Αυτή δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, την οποία η γυναίκα στο τιμόνι της αμερικανικής Vogue χαρακτήρισε «έμπνευση».

«Έδωσε πραγματικά μια μοντέρνα πνοή στη βασιλική οικογένεια με έναν τρόπο που αποτελεί έμπνευση», δήλωσε η Γουίντουρ στο Συνέδριο για τις «Γυναίκες στον Κόσμο» που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

«Η εικόνα που έχω στο μυαλό μου… τη Δούκισσα του Σάσεξ να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μόνη της, αυτό για μένα ήταν αντιπροσωπευτικό μιας μοντέρνας γυναίκας», συμπλήρωσε η ισχυρή γυναίκα του χώρου της μόδας.

Μάλιστα, συνέχισε να εκθειάζει την Μέγκαν, λέγοντας: «Όταν έκανε αυτό το ταξίδι στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, έδειξε απόλυτο σεβασμό επιλέγοντας να φορέσει ρούχα πολλών άγνωστων Αυστραλών σχεδιαστών, κάτι που ήταν σπουδαίο».

«Αλλά πιο σημαντικό είναι νομίζω ότι έφερε έναν μοντέρνο αέρα στην βασιλική οικογένεια», επανέλαβε.

Μάλιστα, η 69χρονη Άννα - που είναι διάσημη για τα μαύρα γυαλιά, τα μακριά φορέματα και το κολιέ που αποτελούν την υπογραφή της - πρόσθεσε ότι σκέφτεται να αλλάξει το λουκ της, χάρη στις τολμηρές στιλιστικές επιλογές της βασιλικής οικογένειας.

«Σκέφτομαι πολύ τα κοστούμια τελευταία, επομένως… ένα ευχαριστώ στην Δούκισσα του Σάσεξ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλλά η Μέγκαν δεν ήταν το μοναδικό βασιλικό μέλος που εκθείασε η Άννα. Η ίδια θυμήθηκε και ένα γεύμα που είχε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μόλις έξι εβδομάδες πριν από το θάνατό της τον Αύγουστο του 1997. Σε αυτό, η Νταϊάνα φορούσε ένα πράσινο κοστούμι Chanel.

«Ήταν εκθαμβωτική, άκουσα ότι αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να αποφασίσει τι θα φορέσει σε εκείνο το γεύμα», είπε.

«Νομίζω ότι μέρος της δημοφιλίας της οφείλεται στο ότι η πριγκίπισσα ήταν πολύ καλή με τα media, και τα καλοδεχόταν αντί να κάνει πίσω. Κατά κάποιο τρόπο ήταν σίγουρα ο πρώτος άνθρωπος στη βασιλική οικογένεια που κατάλαβε τα οφέλη αυτού», κατέληξε.