ΓΥΝΑΙΚΑ

Η συνταγή της ημέρας: Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού

Η συνταγή της ημέρας: Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού

#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο, θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ, θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο, θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.

 
 

ΥΛΙΚΑ:

300 γρ. λιγκουίνι

Αλάτι

Υλικά για το πέστο:

70 γρ. βασιλικός

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο

20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

15 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο

60-70 ml. Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το σερβίρισμα:

Παρμεζάνα τριμμένη

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com