Η συνταγή της ημέρας: Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού

#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο, θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ, θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο, θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.
ΥΛΙΚΑ:
300 γρ. λιγκουίνι
Αλάτι
Υλικά για το πέστο:
70 γρ. βασιλικός
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
15 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
60-70 ml. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα:
Παρμεζάνα τριμμένη
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com