ΓΥΝΑΙΚΑ

Η ανάρτηση της πριγκίπισσας Ευγενίας για το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι

Η ανάρτηση της πριγκίπισσας Ευγενίας για το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι
Η ανάρτησή της συνοδεύτηκε με πολλά θετικά σχόλια των ακολούθων της
associated press

Με ένα γλυκό μήνυμα η πριγκίπισσα Ευγενία συνεχάρη τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ για την απόκτηση του γιου τους, Άρτσι.

Η 29χρονη πριγκίπισσα ανέβασε μια φωτογραφία του ξαδέρφου της Χάρι, με τη σύζυγό του και το γιο τους, στον λογαριασμό της στο Instagram, από την ημέρα που παρουσίασαν τον Άρτσι στο κοινό. Συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Είμαι πολύ χαρούμενη για εσάς!», μαζί με μια καρδιά, ενώ έκανε tag τον λογαριασμό Sussex Royal του Χάρι και της Μέγκαν.

Η πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία έχει στενή σχέση τόσο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όσο και με τον πρίγκιπα Χάρι, εκτιμάται ότι είναι μεταξύ των υποψηφίων νονών του Άρτσι.

Η ανάρτησή της συνοδεύτηκε με πολλά θετικά σχόλια των ακολούθων της:

«Είσαι πολύ γλυκιά πριγκίπισσα Ευγενία!!! Ο μικρός Άρτσι είναι πολύ τυχερός που σε έχει θεία του!»

«Πόσο ωραίο – είσαι μια όμορφη ξαδέρφη», «Το να μοιράζεσαι τη χαρά των άλλων, αυτό τη μεγαλώνει», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Η φωτογραφία την οποία επέλεξε για να ανεβάσει η Ευγενία στον λογαριασμό της, τραβήχτηκε στο Κάστρο του Ουίνσδορ, όπου η Μέγκαν και ο Χάρι παρουσίασαν το βρέφος.

Σε αυτή φαίνεται το ζευγάρι να απομακρύνεται από την κάμερα, με τον Χάρι να κρατά το μωρό και την Μέγκαν να έχει περάσει στοργικά το χέρι της στην πλάτη του συζύγου της.

Ήταν μία από τις τέσσερις που τράβηξαν, τις οποίες στη συνέχεια μοιράστηκαν και στο δικό τους κοινό λογαριασμό.

Σχετικές ειδήσεις