Semifreddo με ροδάκινο και φιστίκια Αιγίνης

Semifreddo με ροδάκινο και φιστίκια Αιγίνης

Γιάννης Καλύβας Γιάννης Καλύβας

#tsoulotip: Το γιαούρτι και η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι παγωμένα από το ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ

  • 460 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 460 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 60 γρ .αλεσμένα φιστίκια Αιγίνης
  • 2 κ.σ. φρέσκο ​​χυμό lime
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 4 ώριμα ροδάκινα, κομμένα σε φέτες
  • Φύλλα δυόσμου, για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved