ΓΥΝΑΙΚΑ

Η καυτή εμφάνιση της 44χρονης Eva Longoria στο Φεστιβάλ των Καννών!

Η καυτή εμφάνιση της 44χρονης Eva Longoria στο Φεστιβάλ των Καννών!
Με το λαμπερό της χαμόγελο, χαιρέτησε τους θαυμαστές της
Joel C Ryan/Invision/AP

Εκθαμβωτική ήταν η εμφάνιση της Eva Longoria, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 72ου ετήσιου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, φορώντας ένα ναυτικό σύνολο.

Η 44χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο της, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπλε σορτς, που αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα και μαυρισμένα πόδια της. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ασορτί τοπ και σακάκι, του οποίου είχε σηκώσει τα μανίκια, για να κάνει το ντύσιμο πιο casual και ψηλοτάκουνα nude πέδιλα.

Με το λαμπερό της χαμόγελο, χαιρέτησε τους θαυμαστές της, ενώ στη συνέχεια απαθανατίστηκε να αγκαλιάζει την ηθοποιό Άμπερ Χερντ, που φορούσε ένα σατέν τζάκετ και τζιν.

Όπως είχε αποκαλύψει προηγουμένως η Eva, έκανε εντατική προπόνηση τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς ετοιμαζόταν για να είναι σε φόρμα στο ταξίδι της στη Γαλλία.

Μάλιστα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την «σκληρή» γυμναστική της, στο λογαριασμό της στο Instagram, κάτω από το οποίο έγραψε το εξής: «Προετοιμασία πριν από τις Κάννες! Ευχαριστώ τον @grantrobertsfit για τους προηγούμενους έξι μήνες βασανιστηρίων».

Η ηθοποιός, η οποία επισκέπτεται το Φεστιβάλ των Καννών σχεδόν τα τελευταία 15 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε εκεί το 2005, βρέθηκε σε μια σειρά εκδηλώσεων τις τελευταίες μέρες.

Το Φεστιβάλ των Καννών ξεκίνησε στις 14 Μαΐου και η πόλη έχει κατακλυστεί από σταρ, μοντέλα, δημιουργούς και μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης. Την έναρξη του Φεστιβάλ κήρυξαν ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Σαρλότ Γκενσμπουρ και θα διαρκέσει δώδεκα ημέρες.

Αναμένονται μεγάλα ονόματα της 7ης τέχνης, όπως ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, ο Καναδός Ξαβιέ Ντολάν και πολλοί άλλοι. Το φεστιβάλ θα είναι επίσης μια ευκαιρία για ένα αφιέρωμα στην Ανιές Βαρντά, την σκηνοθέτη που πέθανε στα τέλη Μαρτίου.