Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κατσιατόρε

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κατσιατόρε

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Σοτάρουμε τα κοτόπουλα σε δόσεις για να πάρουν καλό χρώμα.

ΥΛΙΚΑ

1 κοτόπουλο κομμένο στα οκτώ

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες

150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο

200 γρ. λευκά μαντιάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

100 ml. Κόκκινο κρασί

800 γρ. ντομάτα κονκασέ

2 κ.γ. ρίγανη ξερή

2 κ.γ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο

1 φύλλο δάφνης

150 γρ. πράσινες πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες

500 ml. ζωμό κοτόπουλου

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

5 φύλλα βασιλικού, φρέσκα, ψιλοκομμένα

170 γρ. ελιές σε ροδέλες

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved