Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο με ανανά
#tsoulotip: Αν χρησιμοποιήσουμε ανανά σε κονσέρβα θα το βάλουμε στο τηγάνι τα τελευταία 5 λεπτά μαγειρέματος. Κόβουμε τον πυρήνα του ανανά και καθαρίζουμε καλά τα μαυράκια γύρω γύρω γιατί δεν τρώγονται.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κοτόπουλο κομμένο στα οκτώ
400 γρ. φρέσκο ανανά κομμένο σε ροδέλες
80 γρ. ξύδι από λευκό κρασί
20 γρ. σάλτσα σόγιας
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
2 φύλλα δάφνης
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
500 ml. ζωμό κοτόπουλου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com