ΓΥΝΑΙΚΑ

Η casual εμφάνιση της Katie Holmes στο Central Park

Η casual εμφάνιση της Katie Holmes στο Central Park
Εντυπωσιακή

Μία εντελώς casual εμφάνιση έκανε η Katie Holmes, η οποία πήγε για περίπατο στο Central Park της Νέας Υόρκης.

Φορώντας λευκό μπλουζάκι και ένα φαρδύ τζιν, η 40χρονη ηθοποιός δεν άφησε στιγμή από τα χέρια της το τηλέφωνό της, αφού μιλούσε σε αυτό σε όλη τη διάρκεια της βόλτας.

Η Katie ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά Gucci με μπλε και πορτοκαλί ρίγα. Η διάσημη σταρ είχε τα μαλλιά πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο, ενώ δεν είχε σχεδόν ίχνος μακιγιάζ.

Φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά, μαύρη ζώνη και κρατούσε μια μεγάλη καφέ τσάντα. Μαζί της, ωστόσο, δεν ήταν η 12χρονη κόρη της Suri Cruise, με την οποία πηγαίνει σχεδόν παντού, ντύνοντάς την με ανάλογο τρόπο.

Τον περασμένο μήνα, η ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια στράπλες μωβ τουαλέτα που τόνιζε τα γραμμωμένα χέρια της.

Η ηθοποιός είναι οπαδός της ομάδας spinning, SoulCycle, ενώ κάνει ακόμα πυγμαχία, αλλά και τακτικές προπονήσεις διάρκειας δύο ωρών που συνδυάζουν πολλές διαφορετικές ασκήσεις, όπως κοιλιακούς και βαράκια.

Η Katie βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Jamie Foxx, με τον οποίο λέγεται ότι είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Τομ Κρουζ το 2013.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε πρόσφατα, αφού οι δυο τους εμφανίστηκαν από κοινού στο Met Gala τον περασμένο μήνα.

Ενώ το ζευγάρι μέχρι τότε δεν είχε πει τίποτα για τη σχέση τους, η 25χρονη κόρη του Jamie, Corinne, είπε πρόσφατα στο περιοδικό People: «Είναι υπέροχοι και η Katie είναι πάντα πολύ κομψή. Είναι πολύ χαρούμενοι».