Η πρώτη μου τηλεοπτική διαφήμιση στα 17! (Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη)

Η πρώτη μου τηλεοπτική διαφήμιση στα 17! (Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη)

Newsbomb.gr

Τα χρόνια της αθωότητας…

Είναι ελάχιστες οι φωτογραφίες που έχω από την παιδική μου και εφηβική ηλικία. Τα βίντεο είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Τότε ίσα που είχαν βγει τα κινητά και τραβούσαμε καμιά φωτογραφία γεμάτη πίξελ από τις κάμερές τους. Ή φωτογραφίες από φωτογραφική μηχανή με φιλμ. Ναι έχω προλάβει το φιλμ. Θα σέβεστε! Θυμάμαι την αγωνία να περάσουν οι μέρες για να παραλάβω από το φωτογραφείο της γειτονιάς τις φωτογραφίες των διακοπών. Δεν περιγράφεται η απογοήτευση τις φορές που το φιλμ είχε καεί… Ποια φίλτρα και ποιο photoshop; Εδώ μιλάμε για τεχνολογία π.Χ.

Προχθές ο μπαμπάς μου μου έστειλε ένα βίντεο στο κινητό. Σπάνια το κάνει. Συνήθως μου στέλνει τις κριτικές του για τα κείμενά μου ή φωτογραφίες με τις μικρές όταν είναι μαζί. Το άνοιξα και μόλις άκουσα τη μουσική κατάλαβα αμέσως. Οι εικόνα δεν είναι καθαρή. Έχει πίξελ, τα πρόσωπα δεν φαίνονται καθαρά αλλά, αυτή τη διαφήμιση θα την θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση.

Σας έχω ξαναγράψει στο παρελθόν ότι παράλληλα με το σχολείο έκανα κάποια διαφημιστικά και κάποιες φωτογραφίσεις. Έτσι κατάφερνα να κερδίσω μόνη μου το χαρτζιλίκι μου και να μην επιβαρύνω τους γονείς μου με τα προσωπικά μου έξοδα.

Μόλις με είχαν πάρει τηλέφωνο από το πρακτορείο μου για να πάω σε ένα casting για ένα μεγάλο διαφημιστικό spot ενός all time classic προϊόντος. Η αμοιβή ήταν 600.000 δραχμές αλλά ο ανταγωνισμός τεράστιος, αφού πολλά κορίτσια από την Ελλάδα κι από το εξωτερικό θα περνούσαν από το casting. Σιγά μην έλεγα όχι. Ήμουν 17 χρονών, τα μάτια μου γυάλιζαν και ήθελα σαν τρελή την επόμενη χρονιά να δώσω για δίπλωμα και να πάρω το πρώτο μου αυτοκίνητο.

Πήγα με την ουρά στα σκέλια. Οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες. Έκανα ό,τι μου ζήτησε ο casting director. Χαμογέλασα on camera, συστήθηκα on camera, τράβηξαν το προφίλ μου, το ανφάς μου και όλο μου το είναι. Έφυγα απογοητευμένη. Δεν είδα ούτε ένα νεύμα ικανοποίησης από τον σκηνοθέτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved