ΓΥΝΑΙΚΑ

Δε φαντάζεσαι τι θέμα έχει η νέα σειρά που ετοιμάζει η Sandra Bullock (pics)

Δε φαντάζεσαι τι θέμα έχει η νέα σειρά που ετοιμάζει η Sandra Bullock (pics)

Η διάσημη ηθοποιός επιστρέφει σε ρόλο έκπληξη!

Η Sandra Bullock - η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε – ετοιμάζει μια νέα σειρά με την Amazon!

Η διάσημη ηθοποιός θα αναλάβει την παραγωγή σε μια σειρά με θεματολογία που δεν την έχουμε συνηθίσει ως τώρα! Η σειρά θα είναι εμπνευσμένη από τα φοιτητικά της χρόνια στο κολλέγιο.

Σύμφωνα με την Deadline, η σειρά θα διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του '80 στον Αμερικάνικο Νότο και θα προβάλει τη ζωή μιας «σκοτεινής νεαρής γυναίκας» που αψηφώντας τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για εκείνη, ξεκινά ένα ταξίδι για να γνωρίσει τον κόσμο και να αναζητήσει την δική της ταυτότητα. Η σειρά θα θίξει πολλά θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, το AIDS, τις διαφορετικές κουλτούρες, κλπ.

Δίπλα στην Bullock βρίσκονται ως executive producers ο John Legend και ο Akiva Goldsman καθώς δεν τους δένει μόνο επαγγελματική σχέση αλλά και μια ουσιαστική μακροχρόνια φιλία.

Η Sandra Bullock φοίτησε στο πανεπιστήμιο της Ανατολικής Καρολίνας στο Γκρίνβιλ, όπου πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραγωγές. Αποφοίτησε με BFA στο δράμα το 1987, αλλά προφανώς ο χρόνος που πέρασε στην ECU ήταν αρκετός για να την κάνει αστέρι.

Ανυπομονούμε να δούμε τη σειρά λοιπόν!

Σχετικές ειδήσεις