ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Πώς θα διατηρήσεις σωστά τη μαρμελάδα για να μη χαλάσει

Πώς θα διατηρήσεις σωστά τη μαρμελάδα για να μη χαλάσει

Την έφτιαξες πριν απο καιρό και δε θες να πιάσει μούχλα; Δες τι πρέπει να κάνεις.

Η Κυριακούλα Τσουλέα και η Γεωργία Ουλή έφτιαξαν υπέροχες σπιτικές μαρμελάδες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μοιράστηκαν με την παρουσιάστρια την δική τους συνταγή για σπιτική μαρμελάδα μήλο.

Κι όχι μόνο! Οι δύο νοικοκυρές αποκάλυψαν και τα μυστικά τους για να διατηρείται η σπιτική μαρμελάδα φρέσκια για περισσότερο καιρό.

Για την σπιτική μαρμελάδα μήλο θα χρειαστείς:

1 1/4 του κιλού αρωματικά μήλα (το ωφέλιμο βάρος)

1 κιλό κρυσταλλική ζάχαρη

2 φλιτζάνια νερό

2.κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού

Προαιρετικά αρωματίζουμε με κανέλα.

Πώς θα διατηρήσεις όμως τη μαρμελάδα για πολύ καιρό χωρίς να χαλάσει; Δες εδώ