MEN'S GUIDE

Γυμναστική για μπαμπάδες!

Γυμναστική για μπαμπάδες!

Όταν είσαι μπαμπάς ο χρόνος που διαθέτεις για την φροντίδα σου είναι πολύ περιορισμένος.

Το πρωί είσαι στο γραφείο, ενώ τα απογεύματα οι ώρες σου γεμίζουν από τις δραστηριότητες των παιδιών σου... Πρέπει να τα πας χορό, αγγλικά ή σε οτιδήποτε θα τα κάνει καλύτερα παιδιά και θα τους δώσει την ευκαιρία να ξεσπάσουν κάπου την αστείρευτή τους ενέργεια!

Ωστόσο, πάντα θα υπάρχει και λίγος χρόνος προκειμένου να φροντίσεις λίγο και το δικό σου σώμα. Οι ασκήσεις που ακολουθούν είναι ότι πρέπει για έναν πατέρα. Είναι εύκολες στην εκτέλεση, ενώ δεν απαιτούν παραπάνω από 20 λεπτά!

Τονώνοντας το σώμα σου

Ξεκίνα με Bear crawl ή αλλιώς το μπουσούλισμα της Αρκούδας. Περπάτα για 10 μέτρα στις μύτες των ποδιών σου, έχοντας και τα χέρια σου για στήριγμα.

Στη συνέχεια κάνε δέκα επαναλήψεις με πηδηματάκια μόνο με το σώμα σας (απλά πήδα με τα χέρια τεντωμένα σε ευθεία γραμμή).

Περπάτημα δέκα μέτρων με βάρη. Όπως το ακούς, απλά πρόσεχε μην υπερφορτωθείς και πάθει τίποτα η μέση σου!

Βαθιά καθίσματα με το σώμα σου μόνο. Δέκα επαναλήψεις!

Σημαντική προϋπόθεση είναι να να κάνεις τις ασκήσεις σε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς. Αρκεί την πρώτη φορά να μην κάνεις διάλλειμα, προκειμένου να πάρει μπροστά ο οργανισμός. Ωστόσο αν δεις πως κουράζεσαι, αυτό αλλάζει. Αρκεί να μην ανάψεις και τσιγάρο...

Σχετικές ειδήσεις